Στο χωριό της Αρίστης, το 'Aristi Mountain Resort & Villas' συνδυάζει την τοπική παράδοση με την αρμονία και την ομορφιά του φυσικού τοπίου, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία, όλη τη διάρκεια του χρόνου, στην περιοχή του Ζαγορίου, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς UNESCO. Μέλος του Beyond Green, το resort έχει αναδειχθεί πέντε φορές World's Leading Eco-Lodge στα World Travel Awards, λαμβάνοντας αναγνώριση για τις βιώσιμες πρακτικές του. Η εμπειρία 'Aristi Mountain Resort & Villas' είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι, εκεί όπου η άνεση συναντά τη διαχρονική ομορφιά της ελληνικής φύσης.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Στη μαγευτική Αρίστη, ο Βασίλης Ιωσηφίδης, ιδρυτής του Aristi Mountain Resort & Villas, ανακάλυψε ένα προσωπικό καταφύγιο που ενέπνευσε το όραμα του να δημιουργήσει το resort, το 1999. Στόχος του ήταν η Αρίστη να αναδειχθεί ως ο ιδανικός, προορισμός για όσους αναζητούν την αυθεντικότητα. Με θέα το φαράγγι του Βίκου και τους Πύργους της Αστράκας και σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Θωμά Τσατσόπουλο, αφιερώθηκαν σχεδόν τρία χρόνια στον σχεδιασμό του Aristi Mountain Resort & Villas. Με βάση τα φυσικά υλικά όπως η πέτρα και το ξύλο, το resort είναι φτιαγμένο με γνώμονα τις αξίες της βιωσιμότητας, της παράδοσης και της φυσικής και πνευματικής ευεξίας του ανθρώπου.

vision outdoor hotel

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Aristi Mountain Resort & Villas υιοθετεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση πάνω στην πράσινη βιωσιμότητα, η οποία είναι εμφανής τόσο στην αρχιτεκτονική όσο και στις λειτουργίες του.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
man on the top of a mountain with view

ΒΡΑΒΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια σχεδόν 15 χρόνων λειτουργίας, το Aristi Mountain Resort and Villas έχει συγκεντρώσει πολυάριθμα διεθνή βραβεία, ως ένδειξη αναγνώρισης της εξαιρετικής εμπειρίας που προσφέρει στους επισκέπτες, αλλά και χάρη στις καινοτόμες πρακτικές βιώσιμης λειτουργίας τις οποίες εφαρμόζει. Μερικές από τις πιο σημαντικές διακρίσεις:

 

• "World's Leading Eco - Lodge, in World Travel Awards (2017, 2018, 2020, 2021, 2022)
•  2nd  place "Top 20 Greek Resorts" Conde Nast Traveller 2019 Readers Choice Awards  U.S. edition 
• 11th  place "Top 20 European Resorts" Conde Nast Traveller 2019 Readers Choice Awards UK & U.S. edition

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
hotel outdoor dining area

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Aristi Mountain Resort & Villas και ο εκθεσιακός χώρος Atop αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για διαφορετικού τύπου εκδηλώσεις, όπως εταιρικές συναντήσεις, πολιτιστικές συγκεντρώσεις, αλλά και δεξίωση γάμου. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την εκδήλωση με στιγμές χαλάρωσης ή με μοναδικές εμπειρίες στη μαγευτική περιοχή του Ζαγορίου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
hotel large event space

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μέγεθος : 100%
Back to top
ARISTI MOUNTAIN RESORT & VILLAS © 2024